Kaj je HUNAB-KU?

220px-Maya_calendar_(Hunab-Ku).svg

Po izročilu Majev z našo Zemljo “upravlja kozmični center” proces, kateri gre skozi Sonce preko galaktičnih žarkov sinhronizacije in kateri iz izvora Univerzuma vpliva na Zemljo. Ta izvor Maji imenujejo “Hunab-Ku” -moč, ki ustvarja življenje. Hunab Ku je srce kozmosa v katerem se princip dualnosti spreminja v enost. Maji so zaradi svojega zelo razvitega znanja o astronomiji lahko časovno odredili ta proces. Tako se je z letom 2012 začel proces transformacije oz.preobrazbe za ljudi. Maji označujejo ta proces vzpon na 5.dimenzijo. Ta povišana energija gre iz izvora srca kozmosa(Hunab-Ku) preko Sonca proti Zemlji, do človeških možganov.

Posebnost teh žarkov, ki jih strokovnjaki imenujejo Gama Ray Burst, je da so tako polni energije, da lahko spremenijo naše molekule in tudi naše atome, njihova frekvenca je tako ekstremno visoka, da lahko prenesejo nepredstavljivo količino podatkov, v kolikor se uporabijo kot nosilec informacije.

Po izročilu Majev je Hunab-Ku, moč, ki ustvarja življenje in se imenuje srce vesolja.  Znotraj tega izvora se princip dualnosti mora prepustiti enosti. To moramo ljudje narediti sami s svojo zavestjo. Prestaviti se moramo v stanje enosti, povezanosti in ne v stanje ločenosti, dualnosti. Z razširjanjem zavesti se stanje enosti avtomatsko vzpostavi. Širitev zavesti dosežemo z redno meditacijo in ozaveščanjem lastnega delovanja.

Do sedaj naše svetlobno telo ni imelo možnosti prevzemati informacij iz višjih dimenzij v naši DNK in s tem v našo zavest. Sedanje reaktiviranje višjih dimenzij odpira temeljno razširitev našega spektra zavesti.

V tem procesu smo vključeni vsi ljudje, da se dvignemo na višje ravni dimenzije iz sedanje 3.dimenzije.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: