Odstraniti notranje ovire na poti do obilja

118

Vsak od vas prinaša idejo o tem, kaj boste morali ustvariti v vašem življenju. To je program, v okviru katerega si gradite svojo lastno realnost. Včasih si to naredite zavestno, včasih pa ne. Ampak ta program, ki vas upravlja, izvaja naloge v vašem življenju, je le stvar ali se tega zavedaš, ali ne.

Zapomnite si, vse, kar obstaja v vašem življenju, je nastalo z vami! Torej, vsak od vas poglejte v sebe in se vprašajte, kaj ste ustvarili v svojem življenju? Ga ustvarjate zavestno ali ga ustvarjate nezavedno po programu, ki je v vas?

Obrnite se navznoter in poglejte kakšne programe uporabljate. Gradnite ali uničujete? Ali gradite res tisto, kar želite? Ali ste v nekakšnem okviru, omejitev, napačnih predstav o sebi?

Če se v svojem srcu čutite nevredne nečesa – obilja, bogastva, blaginje – ne morete ustvariti. Ne pozabite, da ste instrument ustvarjanja -. Ste orodje in instument ustvarjanja, kaj zares potrebujete v svojem življenju in zato bi morali biti v uglašen instrument. Ne pozabite, na dostojanstvo božjega bitja, gojiti občutek samozavesti. Ne pozabite, da ste vredni, da prejmete blagoslov miru brez omejitev – tako da postopoma priti ven iz okvirjev, ki so lahko še vedno vmešani v vašem življenju, da uresničile obilje. In potem se samo uglasiti na  delovanje v  ljubezni, za večje dobro, s pomočjo ustvarjalnih namenov.

Vaša naloga – da začnete ustvarjati zavestno. Vključujejo tiste programe, zavestno, ki bo delo za vaše dobro in dobro vseh.

Če želite ustvariti zavestno in za dobro, prosim, poslušajte želje vašega duha. Kajti Duh ve bolje, kaj dejansko potrebujete. Morda boste želeli bogastva, ampak tvoj Duh najbolje ve, v kolikšni meri in v kakšnih oblikah jih posredujete to bogastvo. Morda boste želeli veliko bogastvo – vendar pa si predstavljajte, da ste nenadoma obogateli. Veliko stvari se nenadoma pojavi v vašem življenju. Vi ne veste, kam bi te stvari postaviti. In te stvari bi začele povzročati še več težav, kot veselja. Ker bi morali začeti skrbeti za njih, te stvari bi začele zahtevati vašo skrb, pozornost, začele bi jesti na zunaj vso vašo energijo in sčasoma vašega življenja.

To se lahko zgodi, če se ne opravijo vajeti Duha, ki ve, kako organizirati pritok obilja v vaše življenje. Dejansko je ena od nalog Duha – ta, da so vse stvari v vašo največjo korist in udobje. Če želite nekaj, kar je s stališča Duha neprijetno za vas – potem to ne bo prišlo v vaše življenje. Lahko se zanesete na Duha in prilagodite svoje ustvarjalne možnosti, privabljanje Duha v svoje življenje. Potem bodo začeli dogodki in stvari prihajati v vaše življenje na harmoničen in najbolj ustrezen način.

Vesolje vam daje vsa potrebna orodja, ampak moraš narediti

In zelo pomembna stvar, da razumete, dragi: svet je obilje, vendar ne v smislu, da že ima vse pripravljeno za vas, ampak v smislu, da ima ogromno sredstev za izgradnjo, kaj potrebujete pri ustvarjanju.

Svet je poln energije. Ste obkroženi z neskončno količino energije. In vse te energije so na razpolago.

Lahko vzamete to energijo le iz prostora, ki vas obkroža. In lahko ustvarite iz te energije, ki jo potrebujete. Orodje ustvarjanja – to je vaš namen, je vaš um, vaša želja. Ste – ustvarjalci. Vesolje vam daje stvari. ogromno količino materiala. Lahko, uporabite te stvari, tako kot želite, in ustvarite vse, kar hočete – te energije pridejo v kakršnikoli obliki. Za proces ustvarjanja, ki je temelj vsake ustvarjalnosti, se zahtevata dve komponenti – Energijo kot material in svoj namen, kot sredstvo za ustvarjanje energije, tega kar potrebujete.

Pomen besede obilje vesolja je v tem, da vesolje vam ponuja vsa potrebna orodja in priložnosti za ustvarjalnost. Ampak ustvariti tisto, kar želite v življenju, to boste morali sami. Ustvari! Bodi kreativen! Začnite delati prav zdaj – vam ni treba čakati, da bo vse potrebno, prišlo k vam, ali da bo nekdo delal za vas. Imate vse kar potrebujete za zgraditi vse!

Priključite se na vir ogromnega bogastva Duha

In razumeti morate, da številčnost ne vključuje le materialne stvari. Pravkar ste se navadili na življenje v materialnem svetu, kot bistva, ki ga vidimo z očmi ali stik, ki ga zaznavamo s pomočjo vaših čutil.

Toda v resnici, za večino od vas, je veliko bolj pomembno, to, kar ni videti na prvi pogled, ampak tisto, kar je potrebno – to je nekaj znanja o kakovosti, kakor tudi talent in sposobnosti.

Da, dragi, lahko zahtevate katerikoli talent in sposobnosti, ki jih potrebujete za zgraditi svoj svet, svoj raj na Zemlji, svoje življenje. Ker tvoj Duh je ogromen in tolikšen, da vključuje vse obstoječe človeškega potenciala. Ampak samo še v vaših človeških izvedbah vse funkcije Duha ni bilo mogoče prikazati v celoti. Večina od njih sploh ne pride, je še v povojih (neobjavljenem) stanju.

Toda zdaj, v času, ko ste prišli na Zemljo, boste imeli veliko več možnosti kot prej. Lahko se pogovorite s svojim duhom in se njegova velika izkušenost, je tisto, kar potrebujete zdaj. Lahko zahteva za vas  talente. Lahko govorimo na katerem koli področju, ki si ga izberte sami. Lahko popolnoma spremenite svoje življenje, vse tisto, kar potrebujete je nekaj velikih priložnosti povezave z Duhom.

Tukaj, dragi, spoznate kaj je resnično obilje. Lahko spremenite svoje življenje na bolje tako, kot želite. Lahko spremenite obseg dejavnosti, ki jih lahko spremenite vse svoje sposobnosti, lastnosti in sposobnosti, ki jih lahko najdete povsem nov čudovit program, ki ga lahko dobite od vsakega okvira, ki je nekoč živel. Lahko zahtevate karkoli od velikega številčnega vesolja

Lahko pridobite zdravilne sposobnosti in priložnosti, ki jih imenujemo Paranormalno, čeprav je to na začetku bilo sestavni del vsakega bitja kot naraven način, kot Božji dar. Toda, skozi človeške inkarnacije ste to pozabili.

Zdaj je čas, da ponovno zberete vse svoje moči in vse svoje možnosti. Morate le, zahtevati to z namenom, ampak najprej jo morate želeti. In potem boste sposobni uresničiti vse najbolj izredne lastnosti in jih uporabiti za ustvarjalne namene.

Spoštovani Duh zelo spoštuje vašo željo, da gradite svoje življenje na zemlji, da bi dobili vse, kar potrebujete. Ne pozna pomanjkanja nepremičnin ali materialnih virov. V resnici pa je vse drugotnega pomena glede na dejstvo, da bi lahko bili velikan duhovnega bitja, ki je vedno prvem mestu. In potem postane premoženje, denar, materialna blaginja kot posledica takega stanja Duha v vsakem človeškem bitju. Za ustvarjanje česarkoli ne boste potrebovali veliko energije in časa, vse to bo za vas naravno in brez prizadevanj, če boste postavili pravilne duhovne temelje.

Duhovni temelj je povrnitev svojega ogromnega potenciala, sposobnosti, spretnosti in talenta za uresničitev svojih sanj. Torej prosim, s pomočjo  vaših namenov je povezava s tem virom obilja -. obiljem duhovnega bogastva in katera bo osnova vašega materialnega bogastva, blaginje, bogastva in vašega miru in mirnega življenja.

Materiali, iz knjige: Tamara Schmidt – Kryona –  “Kako se zavarovati pred poškodbami ..”

Источник: http://world-light.ru/poluchite-dostup-k-izobiliyu-vselennoj/

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: