Digital composite of Asian man pointing as vapor display

Kvantni fiziki opisujejo torzijsko polje. Vse kar je ustvarjeno je vibracija. Tudi materija je vibracija. Materijo ustvarja naša zavest iz polja ničte točke s pomočjo torzijskega polja. Torzijsko polje je sfera, ki je sama po sebi nevtralna. Namen delovanja ji da naša zavest z zapisom informacije. Ker gre tu za kvantno fiziko, naš logični um tega ne more dojeti. Iz polja ničte točke ali praznine okrog nas, se potem s tega torzijskega polja začne manifestacija v našo realnost. Ni vse neodvisno od nas. Če je človek odprt za novo znanje je ureničitev želja še toliko hitrejša. Ker vsak človek ima zavest in čisto vsaka zavest ( kje imamo pozornost) se udejanja v našem življenju.

Sedaj bo marsikdo pomislil. Če je temu tako, zakaj ni potem vse tako kot si zamislimo. Jaz si na primer želim denar in zakaj ga ne morem s torzijskim poljem uresničiti v svojem življenju? To je zato, ker veljajo določena pravila. Naša zavest vsebuje tudi našo podzavest. V podzavesti so programi in prepričanja, katere smo dobili v otroštvu. Npr. denar je težko zalužiti, denar je slab,.. Mi se moramo najprej, preko meditacije,  uskladiti na vibracijo alfa stanja, stanja brez misli. Ko se sami sebe izpopolnimo, da se uskladimo na vibracijo ritma narave, temu rečejo schumanova resonanca, vibracija zemlje, lažje ustvarimo torzijsko polje, s pomočjo katerega lahko ustvarimo čudeže v svojem življenju.

Digital composite of Asian man pointing as vapor display

Na kar se mi koncentriramo, oz.dajemo pozornost to raste v našem življenju. Zato je zelo pomembno, da dajemo pozornost le pozitivnim stvarem. Torzijsko polje vsi ustvarjamo, le da se eni tega zavedajo, drugi pa ne. Ampak, če imamo to znanje, lahko vsak s pomočjo torzijskega polja, ustvari vse kar si želi.

Obstajajo določena pravila, katera moramo upoštevati.

Torzijska polja gredo čez vse ovire. Kupola, stožec in piramida energijo iz polja ničte točke prestrežejo in jo usmerijo po osi navzdol.

imagesCAG82ASGfree energ.

S tozijskim poljem je prvi delal Nikola Tesla. On ga je razumel in tudi usmerjal. Znano je, da je naredil avto, katerega je poganjala nevidna energija iz praznine (torzijsko polje je s pomočjo tuljave in magnetov usmeril v pogon avta). Torzijsko polje je nevtralno, ni ne slabo, ne dobro. Lahko se ga uporabi v dobre namene ali pa v orožje. Znano je, da ga ameriška vojska uporablja pri svojem delovanju. Torzijsko polje usmeri zavest oz.naša namera.

Torzijsko polje povzroči spremembe katere nam niso jasne. Torzijsko polje se ustvari iz praznine. Gre za subatomske delce, ki se nahajajo med praznino in objektom.

Torzijsko polje se lahko naučimo ustvarjati. Odvisno od naše volje in pripravljenosti na učenje novega znanja.

Za začetek je dobro, da začnemo z meditacijo, da pridemo v alfa stanja, 8Hz, da imamo fokus v praznini. Sliši se enostavno, toda ni tako. Poskusite zapreti oči, dihati brez misli. Takoj, ko zapremo oči in se želimo umiriti, nam naš um neprestano servira misli (..kaj se mi je zgodilo, zakaj sedaj diham…kaj moram narediti…kaj mi je rekel tisti človek..zakaj se je on tako obnašal do mene…to je brez veze…nič ne boš naredi s tem..nima smisla…zasrbelo te bo nekje na telesu,..) vse to se dogaja zato, ker hoče naš um imeti kontrolo nad nami. Zato nam vse to servira. Bistvo je, da se vse to ignorira. Takrat postanemo sam svoj šef. Takrat si podredimo lastni um. Naš um (misli)  imamo zato, da nam pomaga reševati vsakodnevne naloge, ne pa da postane naš gospodar. Mi se moramo naučiti gospodariti z njim.

Ob tem moramo biti s svojo zavestjo zasidrani v manipura čakri, v točki hari (4 cm pod popkom). Ko smo s svojo zavestjo v tej točki, takrat smo v stanju kreativnosti, inspiracije, inovacij. Iz te točke dobivamo navdih in uvide. Kadar smo ves čas z mislimi v glavi, se ne znamo umiriti na alfa stanje, takrat nam nobena metoda ne more pomagati, da pridemo v stanje inspiracije in inovativnosti. Takrat delujemo le v področju znanega, napisanega, naučenega….Iz tega stanja ni inovacij in kreativnosti. Zato so se vse inovacije in ustvarjalne zamisli iznajdle, ko so inovatorji delali čisto nekaj drugega. Ker so takrat prepustili problem v praznino (torzijsko polje) ter se sproščeno prepustili drugemu delu, katero ni imelo nobeno povezave s problemom. Takrat je prišlo do “prebliska” navdiha. Ti ljudje niso bili čisto nič drugačnih od nas, od vsakega drugega posameznika, le da so nehote delali s torzijskim poljem. 🙂

Torzijsko polje, katero nas podpira, z lahkoto ustvarimo z orgonitnimi izdelki geometrijskih oblik. V njih se vstavi kristal kamene strele, katera ima vibracijo 8 Hz in ima sposobnost prenašanja informacij v praznini. Orgonit mora imeti pravilno obliko, sestavljen mora biti iz  organskega in anorgranskega materiala ter čistega kvarčnega kristala kamene strele, katera je zelo dobra v prenosu informacij. (Struktura kamene strele je silicijev dioksid, kateri je osnova v mikročipih računalnika. Nam je znana računalniška”silicijeva dolina” ?)

DSCN8236DSCN8220

 

 

UNM4CA8GVPR4CA5CBWCUCA4UDNPDCA0DLDPBCA5N4W0PCA1LQ1D9CA2A4C29CAXID3D3CAEYY6I8CALQC7OOCAT5K9J8CASDCNPICAYUEJ4QCAGJE47MCA3BUUTYCA3URB0UCAU9J160CA1YMI3ACAZEH77Mjin jang

eno

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: