auracccNavajeni smo opazovati svet z očmi naše znanosti, ki je zares zelo zelo omejena.

Danes trpimo ljudje zaradi kroničnega pomanjkanja ljubezni. Namesto, da sprejmemo in imamo radi drug drugega, se bojimo drug drugega, še najbolj pa se bojimo samega sebe. Bojimo se, da ne bomo sprejeti, da ne bomo dovolj zaslužili, da bomo izpadli smešni in drugačni od našihprijateljev‘ in znancev, bojimo se povedati resnico in celo slišati resnico, itd. Iz izkušenj sklepam, da ljudje blokiramo kanale naših eteričnih teles in fizičnega telesa z napačnimi mislimi (naše misli so močna energija, le da se tega ne zavedamo): strah, jeza, sovraštvo, ljubosumje, itd. In prva stvar, ki jo blokiramo, so naši čuti (ker se bojimo čutiti bolečino, čutiti bolezen in celo čutiti resnico). Pozneje seveda blokiramo tudi ostale dele telesa, in ker so čuti blokirani, se ne zavedamo bolezni, ki lahko neovirano napreduje, dokler se ne pojavi zelo očitno in boleče.

Z ‘bioenergijo‘ (‘kozmično energijo‘, ‘univerzalno energijoaliči-energijoitd.) si lahko ljudje sami pomagajo in nekateri, ki so vsaj do neke mere izčistili svoje kanale, lahko pomagajo tudi drugim, tako da odblokirajo dele kanalov in energija potem izčisti telo. Toda to je samo pomoč. Glavni zdravnik je še vedno v glavi pacienta, če ga je še naprej strah, še naprej sovraži itd., se blokade vrnejo in bolezen spet napreduje. Torejpreklop‘ v svoji glavi moraš narediti sam (in to je tvoja svobodna volja). 

KAJ JE AURA?

Avra je človeško bioenergetsko polje, energijski dvojnik, ki obdaja telo (avrični ovoj) in predstavlja skupek sedmih čaker, katere si sledijo od glave do trtice. Poenostavljeno bi lahko tudi rekli, da je to naš zaščitni energetski plašč okrog telesa, biopolje, podobno kot ima Zemlja zaščitni ozonski plašč, in kjer so razpoke večje, več je težav; Aura torej se razteza v prostor in iz njega črpa vplive okolja (bodisi pozitivne in pa tudi nam negativne).

 

korona-aura-animacija

Del aure okrog človeka sestavlja bioelektromagnetno sevanje, katero sega od mikrovalov preko infrardečih žarkov do ultravijolične svetlobe. Ker je vse v univerzumu nihanje, ciklično spreminjanje energije, se tudi aura spreminja- npr. ko smo zdravi je naša Aura polnejša, boljša, ob bolezni pa šibkejša (ali celo prekinjena) in to na predelih določenih organov kjer so običajno težave oziroma bolezni.
Kirlianova kamera omogoča preko računalnika slikanje koron prstov (kirlianova fotografija – energetske meritve organov in žlez). Slika levo kaže, kje so obolela energetska mesta na telesu (organi ali žleze).

 

 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: