stvarKje je kraljestvo Boga? Odgovor je – povsem znotraj nas. Vi ustvarjate raj in pekel s svojimi mislimi, besedami in deli. Če ustvarite nesrečo, samo v mislih, ona ostane kot potencial, da se zgodi v prihodnosti, na velikem platnu obstoja. Misel je prvi nivo ustvarjanja. Ko se prepirate, praznite emocije, te besede zastrupljajo vašo zavest. Brezsrčnost, sadizem, krutost, nasilje pripelje do žalosti. To pelje v bolezen in razočaranje. Kolektivna zavest družbe, če je takšne narave ima pač take rezultate. Ko korupcija, pohlep, sebičnost  delajo kaos v umih običajnih ljudi, se v družbi dogajajo nesreče. Sebična družba ustvarja sebične vladarje. Sebični vladarji izkoriščajo sebično družbo. To je začarani krog, ki ga danes doživljamo kot Pohlep vlad.

Jezus in apostoli

Svetnik je razpet, ker govori resnico, ki boli. Ona zbada zavest mnogih v družbi. Sebična družba se bolj posveča temu s kom je svetnik spal, namesto o resnicah, ki jih je odkril. Knjiga, ki govori o tem ali je Jezus spal z Marijo  Magdaleno se prodaja bolje kot knjige o njegovih učenjih. Vsak, ki vnaša pozitivnost v družbo je Božji angel. Potrebno jih je podpirati, negovati in spoštovati. V današji družbi, kjer je negativnost življenjska norma, je potrebno vsakega, ki vnaša pozitivnost v družbo spoštovati in negovati.

Generacije so uporno uničevale dobre in plemenite in manipulirali z njihovimi učenji zaradi osebnih koristi. Ko se manipulira s sporočilom resnice ona postane sporočilo neresnice. To kar osvobaja je resnica in to kar veže je neresnica. Osvoboditev je sporočilo Boga.

Manipulacija, strah in vezati se za nekaj, so negativni aspekti človeka. To nima nobene veze z Bogom. Mučenje, uničevanje materije in bitji kot ubijanje ne more biti sporočilo Boga. Dobrota, toleranca vseh vrst in Ljubezen preko vseh meha so resnična sporočila Boga.

Človeška vrsta je samo ena vrsta na tem planetu. Mi smo odgovorni za vse vrste na Zemlji, ker koristimo pamet za svoj obstoj. Vse vrste so medsebojno povezane. Če nekomu naredimo bolečino, ga mučimo to ni status Boga. Stanje Boga nikoli ne dovoljuje take postopke. Tako obnašanje je odstopanje od stanja Boga. Sebičnost in pohlep nimajo nikakršne veze z Bogom. Nenasilje v mislih, besedah in dejanjih izhajajo od Boga.

Ko se poblem sprejme, on čisti človeka.

Tisti, ki trpijo, bolehajo ali so žrtve so zagotovo otroci Boga. Bog se jim približuje. Bolečina raztaplja ego in približuje človeka k Bogu. Bog jih ima rad, posebej ko predajo žalost in muge njemu in sprejmejo svojo realnost, ne da se pritožujejo. Ko se problem sprejme, on čisti človeka. Ko se pritožujemo emocija veže situacijo za našo podzavest in to zagotavlja, da se bo isto stanje še ponavljajo. Namesto upiranja dani situaciji, je potrebno popolnoma sprejetje, ki se začne od znotraj. V nas se vliva stanje Boga. »Naj bo Tvoja volja, ne moja«. Je primer prepuščanja Bogu.

»Moj oče in jaz sva eno« Mi smo resnično kozmos.

Ko sprepustite celo svoje življenje misiji rensice, brez obzira kdo ste, ne glede na svoje slabe in dobre strani, boste postali izredno močni v vašem lastnem stanju Boga.

Potem ugotovimo: »Moj Oče in jaz sva eno«. In to, da smo ista zavest katera je ustvarila univerzum, katera drži univerzum in rastavlja univerzum. Mi smo resnično kosmos. Mi smo eno z galaksijami in vsemi bitji vsake ravni. Ta resnica ne more osvetliti naše zavesti, če ostane samo kot zunanje znanje. Ta zavest nas mora poljubiti od znotraj. Potem postanete eno s Kristusovo zavestjo. To je individualno. Nihče ne more nikogar spreobrniti v ničesar. Spreobrnenje v bilo katero religijo nikoli ne zagotavlja duhovnega statusa. To je le sprememba etikete, zunanja fasada. Norost je verjeti, da s spremembo religije lahko dosežete Boga. Bog ni omejen z nobeno religijo. Bog je vseprisoten.

Vse manifestacije izhajajo od enega Boga.

Bog je isti za vsa bitja, vse vrste. Ni ničesar višjega ali nižjega od Boga. Vi in jaz smo otroci istega Boga. So samo višje ali nižje zavestna bitja. Nenasilje izhaja iz višje zavesti. Zavzemite se za to, da prakticirate nenasilje ves čas. To vas bo približalo stanju Boga. To je zagotovo!!

 

Vir: Blog Vesne Mihajlovič

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: