Zavesten človek: ne gre na nizke vibracije

one
 Kaj je zavesten človek? To je človek, ki je dosegel 50 % povezanost s svojo Dušo. Na primer: Pri povprečnem prebivalcu planeta, ki ni nikoli razmišljal o nikakršnih vprašanjih obstoja, ki hodi v službo, je, pije, uživa v seksu in dopustu, varčuje denar za vse vrste materialnih dobrin, se jezi, kadar mora odpovedati dopust, meni, da je mož ali žena njegova osebna lastnina – pri takem človeku je vez z dušo od 10 do 20%.
Seveda, vez z dušo obstaja, ni možno, da je ni. In tudi tak človek ni brez občutkov, katera prihajajo iz Duše.
Poleg piva in seksa se tak človek čudi lepoti planeta, včasih občuti iskreno sočutje do bližnjih in podobne situacije, ki prihajajo iz Duše, a ne iz telesa in razuma. Enako obstajajo ljudje, ki so bioroboti. Lahko mirno ubijejo človeka ali žival, s silo povzročijo bolečino, brez kakršnegakoli sočutja – pri takih je vez z dušo le 1-2%.
 Duša ne more zapustiti takšno telo. V skladu s pogoji sporazuma s svojim Višjim Jazom, mora duša narediti vse mogoče, da se pojavi, da se odkrije in da pride do razuma človeka. Toda zapustiti telesa Duša ne more, preden se ne pretrga srebrna nit, ona ne more zapustiti fizičnega telesa.
Zavesten človek je človek, ki že ima močno vez z dušo. Maksimum, ki se lahko doseže v obstoječih pogojih današnega časa je 80-90%. To je nivo povezanosti Razsvetljenega človeka. Ko so poravnane vse karmične napake, naučene vse lekcije. Šele potem, se smatra, da je duša izpolnila vse naloge in gre lahko v suptilne svetove.

Zavestnim ljudem pri katerih je vez z dušo dosegla 50% – njim se je zelo težko nahajti v tem svetu. Ko človek začne, da sebe čuti kot dušo, on gleda na svet poponoma drugače. On vidi vse dijametralno nasprotno od ljudi, ki so še vedno v sistemu. Bilo katero situacijo, katera se dogaja njemu ali drugim, on ne samo, da jo vidi na svoj način, on jo občuti.

Z ene strani se takšen človek obnaša spokojno do tega kar se dogaja in že ve, da se on samo nahaja na odru gledališča, kjer so vsi akterji igralci, ki igrajo svojo vlogo. Absolutno ne vedo, da oni igrajo. V  določenih trenutkih se takemu človeka pojavi močna želja, skoraj potreba, da bi pomagal ljudem, da bi občutili Ogromno Ljubezen in sočutje za vse.

 V istem času, pride spoznanje, da te ljudje ne slišijo. Ne želijo poskušati tega. Njihovi umi so tako čvrsto v okvirjih, blokirajo bilo katero besedo, ki jo rečeš. Ljudje te poslušajo in praktično trenutno dvignejo kamniti zid in skušajo pobegniti. A njihova duša se dotakne tebe in vpije človeku, poslušaj, občuti, ne odidi. Vse je zaman, mnogi so zaprti…
Po nekem času bivanja v zavestnem stanju se pojavi želja oditi od tu. Toda ne more se oditi dokler se ne zaključi pot. Enostavno nima smisla. Vsi smo ljudje medsebojno povezani z verigo. Samo en človek lahko spremeni življenja tisočerih ljudi. Če se gre iznenada in se zapusti rano, bo duša še bolj trpela, ker ni naredila, kar je želela.
Sistem se ruši.Ruši se zelo počasi.

Izstopiti iz sistema je zelo težko, um se čvrsto brani, zaradi tega je tudi napravljen, toda je nemogoče. Več ko bo ljudi ozaveščenih, hitreje se bodo na finem nivoju ljudje prebujali iz sna, ustvarjajoč novi svet.

Mnogi so opazili, da je od začetka tega leta narasla negativnost širom po planetu. Z nami manipulirajo, a mi nasedamo na to in niti ne poskušamo, da opazimo svoja občutja in senzacije, katere so prišle od zunaj, katere so nam podtaknjene.

Vsi, ki so spoznali ta svet in sebe v njem – držite se, ne obupujte, vaše vibracije so zelo koristne, pa tudi če se tega ne zavedate, vi vsi delate v snu in na finih nivojih.

Pomemben je vsak posameznik, vreden in zelo ljubljen. Vedno držite vez s svojo dušo, poslušajte jo in svoj Višji Jaz, spoznavajte in jačajte svoj duh.

Vir: Bebamur

 

 

 

 

 

 

 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: