Kaj hudiča pa sploh zares vemo?

hologKo se znanost in duhovnost združita nastane kvantna fizika.

IZREKI KVANTNE FIZIKE:

1. Možgani procesirajo 400 biljonov bitov informacij na sekundo, mi smo jih zavestni 2.000 bit/s.

2. Vedno nekaj ugotovimo skozi refleksijo ogledala. Mi smo stroji za ustvarjanje realnosti. Vse je iluzija. Ideje, koncepti, informacije…ustvarjajo realnost.

3. Tistega, kar v realnosti ne gledate – so valovi – mreže možnosti. In na kar usmerite pozornost, kot laser žarek, je točka. Tisto vidimo.

3. Mi težimo k temu, da je svet že tam. Atomi niso stvar, pač pa le tendenca. Razmišljati morate o mogočnostih. O možnostih zavesti. Smo kot duh v stroju – zavest je ta, ki vozi stroj ..in opazuje okolico. Imamo štiri sloje telesnih oblačil (fizično, astralno, mentalno, duhovno).

4. Ali ljudje vplivajo na realnost? Vsak od nas vpliva na realnost, katero vidimo. Tudi, če se hočemo skriti in se igrati žrtve. V nekem ameriškem mestu so ljudje skupinsko meditirali na mir in v mestu, sicer polnem nasilja, se je za 25% zmanjšal kriminal.

5. Obstaja ogromno možnosti, dokler ne izberemo!! Kako? Občutek v nas je ključen. Občutek gre skozi naše možgane, celice, naše vesolje. Človek ne vidi razlike med tem kar se spominja in tem kar vidi v realnosti. Gre za naše možganske sinapse.  Peptidi (kot majhne energijske strelice) nastajajo v možganih v hipotalamusu. Hipotalamus je kot majhna tovarna, ki sestavlja določene kemikalije, ki so enake emocija,  To so peptidi. Oni so kot mala veriga aminokislin – v osnovi – telo je enota ogljika = ki ustvarja 20 različnih aminokislin in s tem formira različno stvarnost.

Telo je stroj za ustvarjanje proteinov. V hipotalmusu vzamemo majhne verige-peptide in ji damo v neuro-peptide; neurohormone; ki se udarjajo z emocianalnim stanjem vsakega dne. Kemikalije za bes, za žalost,…za žrtve, kdor se tako počuti.

V trenutku ko doživljamo določeno emocijo se v naših možganih..Hipotalamus trenutno zloži peptide in jih spusti skozi hipofizo v krvni obtok in ko so v krvnem obtoku imajo pot do različnih centrov. Vsaka celica ima receptorje na površini (kot ključavnice, ki čakajo na ključ, ki pride po krvi) in peptid pošlje signal v celico.

hipotalamus

Egipčani so poznali delovanje hipotalamusa v možganih. Horusovo oko ga predstavlja. Hipotalamus ali žleza češarika je v obliki malega “storžka”. In pomembnost tega storžka je razvidna iz slike:

cesarika

 

6. Ljudje ne funkcioniramo kot integrirana celota – živimo v preteklih spominih. Celica ima zavest; je najmanjša enota zavesti v telesu.

7. Odvisnost je nekaj kar ne moremo zaustaviti. Če ne morete kontrolirati emotivno stanje : ste odvisni od nje!!

8. Mi smo emocije. Emocije ne moremo oddvojiti. Vsaka celica je pod vplivom emocij. Emocije niso slabe; one so življenje. Naša odvisnost je ta, ki ustvarja probleme. Biokemično – emotivne kemikalije.

9. Staranje je rezultat nepravilnega proizvajanja proteinov.  Elastin je protein. Je na poti  steze naše avanture. To je premik k novemu idealu – vesolje je večje kot smo mislili.

10. Ko izginemo…ne fizično…se pomaknemo v del možganov, ki je povezan z našo osebnostjo – ki ima vezo z našo povezanostjo z okolico, ljudmi, mesti, stvarmi,… Ne obstajamo v asociativnem centru naših možganov, ki potrjuje identiteto in osebnost. Za povprečno osebo, ki živi življenje in ga jemlje kot dolgočasno in nenavdihnjeno je to zato, ker se ne potrudi dovolj priti do znanja in informacij, ki jih bodo inspirirale. Toliko so hipnotizirani s svojo okolico skozi medije, tv,..skozi ljudi.

11. Ko se vprašamo. Zakaj sem tu? Kam grem? Kaj je moj namen? Takrat imamo možnost, treuntek uvida.

12. Rečem si: “če obstaja duhovno gledišče mene, potem mi daj znak, da delam o.k. bilo katero stvar, ki se jo kreirala. In prinesi jo na način, da ne posumim, pač pa da sem presenečena na mogočnostjo doživljanja teh stvari.”

13. Moram formulirati kaj želimo! In biti koncentrirani…fokusirani. Z veliko zavestnosti o tem…tako, da izgubim sled o sebi, izgubim sled o času. In trenutek ko smo vklučeni v to izkušnjo (izgubo zavesti o sebi), da nekaj želimo, imamo jasno namero, cilj…To je kvantna fizika v akciji. To je manifestacija stvarnosti. Opazovalec v polnem teku.

14.Tvoja zavest vpliva na druge okrog tebe. Vpliva na materialne stvari. Na prihodnost. Ti sodeluješ v ustvarjanju svoje prihodnosti in globalne.  (Učenje dr.G.Grabovoja: MAKRO REŠITEV ČLOVEŠTVA: 319817318)

15. Tukaj smo, da postanemo kreatorji, da prepoznamo kvantnega sebe. Moramo težiti k samospoznanju – in če to uspemo manifestirati, se bomo spoznali v stvarnosti.

Izreki raziskovalcev kvantne fizike:

“Zahtevati od človeka, da pove kaj je Bog, je enako kot zahtevati od ribe, da objasni vodo v kateri plava”

“Bog je slojevitost duha prežetega s stvarmi.”

“Ti si Bog v nastajanju in moraš hoditi po tej poti. No nekega moraš ljubiti abstraktno… Enako kot ljubiš stanje odvisnosti.”

“Edini način, da postanem sama sebi čudovita…ne morem doseči s tem kar napravim svojemu telesu..pač pa kar napravim svojemu umu.”

“Ti sodeluješ v tvoji prihodnosti!”

****************************************************************

Vir: https://www.youtube.com/watch?v=FWZCBj6lhCc

 

 

 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: