Preprost ključ do popolne sreče in moči

Ni sreče brez ljubezni – to je zakon Življenja. Kdor ljubi neko stvar ali človeka, je srečen. Tudi skopuh je srečen, ko ljubi svoje zlato, ker oddaja občutke Ljubezni k neki stvari, ki jo želi doseči. To, kar v resnici želi, je sreča, vendar ne opazi, da občutek sreče ne leži v zlatu, temveč v oddajanju Ljubezni iz svojega srca. To omogoča neprekinjen, skladen tok Življenja.

Vsako dobro stvar, ki jo kdajkoli uporabljamo, smo dobili od Mogočne Prisotnosti JAZ SEM, ki vzdržuje vsako fizično telo. Zato naša prva in največja Ljubezen vedno pripada našemu osebnemu Božjemu plamenu, mogočni zavesti Življenja v nas , ki nam daje vse, kar potrebujemo in nam omogoči spoznati Vir vsega Življenja, če izgovorimo Besedo: JAZ SEM.

V tej besedi se nahaja Vse Božje in v človeški izkušnji ni nič tako pomembno kot Vse Božje. Če kdo prizna, občuti in vzame Vse Božje, je srečen, ima vse dobro in živi v Očetovi hiši. Ali je lahko kaj pomembnejšega in večjegga od Vse Božjega? Le ko bo to razumelo, se bo človeštvo lahko osvobodilo verig samoustvarjenih omejitev.

Sreča je tisto, kar si vsak nadvse želi najti. Mnogi vzhodnjaki pravijo, da je blaženost tisto končno stanje. Je le drugi izraz za srečo, vendar ni tako blizu zahodnemu umu. Za zahodni um je sreča dejavni Bog. Zavedati se iskanja sreče pomeni zavedati se iskanja Boga.

Trajna sreča se ne more najti drugače kot s čaščenjem Boga, Mogočne Prisotnosti Jaz SEM, ki je znotraj, zgoraj in okoli vsakogar. Sreča je močna alkimija. Je eno najmočnejših sredstev, ki očisti človeške misli, občutke, čustva, um, telo, auro in svet posameznika. Če verjamete in preizkusite sami s seboj, ugotovite, da lahko po svoji volji ustvarite toliko sreče, kot si je želite.

Na primer, predpostavimo, da vam neka zunanja stvar pritegne pozornost in v vas povzroči določeno mere nesreče. Če veste, da je Bog, Mogočna Prisotnost JAZ SEM v vas edini izvor sreče, potem bo vaš prvi odziv, da usmerite pozornost k temu Darovalcu vse sreče in se tako uglasite na ta en Izvor, iz katerega boste sigurno prejeli.

kadar vas nekaj moti in se želite obrniti Bogu, naredite naslednje: Vstanite in naredite gib, kot da bi slekli obleko, ko jo ne želite, in nato jo vrzite v očiščevalni vijolični plamen, in vedite da je moteči element izničen.

Nato se z radosno zavestjo osredotočite na Boga, Mogočno Prisotnost JAZ SEM, ter občutite in sprejmite tok sreče in miru, ki polni um in telo. Z malo vaje boste hitro dosegli nivo, ko boste lahko zavestno in po svoji volji v sebi ustvarili to srečo.

Vsakič, ko to zavestno naredite, boste ugotovili, da prejemate moč dovršitve in spoznali boste, da imate resnično moč, da vstopite v srce sreče in tam vsrkate njeno polnost. To dogajanje vedno spremlja razširitev zavesti kot naravna posledica.

Tisti, ki ste nagnjeni k temu, da pustite neskladnim osebam in situacijam, da se vam približajo in vas motijo, se morate pozorno opazovati in takoj, ko opazite, da se vaša pozornost usmerja na zunanje, jo odmaknite in napolnite dotično osebo, prostor ali situacijo z Bogom, Mogočno Prisostnostjo JAZ SEM. Uporabite izrek:

“Skozi svojo Prisotnost JAZ SEM zavestno napolnim to osebo, prostor ali situacijo z Bogom. Zato v svoji zunanji zavesti vem, da se v vsem tem dogaja le to, kar je prav in popolno zame in za njihov napredek in srečo.”

To kar iščejo vsi, je sreča, ki se ji včasih reče blaženost. In vendar so mnogi, ki so jo neutrudno iskali, šli mimo ključa do nje, ne da bi to sploh opazili.

Preprost ključ do popolne sreče in moči, ki leži v njej, je spoznanje in odpravljanje svojih pomanjkljivosti. To zlahka dosežete, ko enkrat spoznate Inteligenco, ki vodi vse stvari in jim zapoveduje.

Vsak je obkrožen s svojim mislenim svetom, ki ga je sam ustvaril. Znotraj tega miselnega sveta je seme, Božanska Prisotnost JAZ SEM, ki je edina dejavna Prisotnost v Univerzumu, ki usmerja vso energijo. To energijo lahko neomejeno povečate s svojo zavestno dejavnostjo.

Božja Prisotnost v notranjosti človeka je podobna koščici v breskvi. Miselni svet okoli je kot meso sadeža okoli koščice. To meso sadeža predstavlja tudi Univerzalno Svetlobno (biofotonsko) snov, ki je vseprisotna in samo čaka, da jo s svojo zavestno dejavnostjo uporabite – zgostite (percipirate) v katerokoli obliko.

Zanesljiva pot do razumevanja in uporabe te zavestne moči je samoobvladovanje. To pomeni:

  • spoznati in priznati svojo Prisotnost JAZ SEM kot edino dejavnost Prisotnost in Inteligenco
  • S tem spoznanjem je treba vedeti, da je uporaba Njenih Moči neomejena
  • Vedeti morate, da mi kot posamezniki s svobodno voljo in izbiro sami ustvarjamo svet okoli sebe glede na to, kam s svojo pozornostjo usmerimo svoje misli.

Misli in občutki so najmogočnejša in edina ustvarjalna Moč v Univerzumu. Zato je edini način za polno uporabo svojih misli in občutkov (ki so dejavnost Boga) samoobvladovanje, s čimer lahko razumemo in dosežemo neomejeno ustvarjano uporabi miselnih moči.

Ko v dovolj veliki meri dosežemo samoobvladanost, smo sposobni trdno ohranjati misli na tem, kar želimo. Če to storimo z zavestjo, da smo ta Prisotnost JAZ SEM ( to je dejavni Bog, ki misli) bomo, spoznali, da lahko v trenutku ustvarimo v vidni obliki vse, kar želimo.

Ključ, da to dosežemo je samoobvladovanje. Vsakdo mora vzeti resno veliko Resnico: Kjer je tvoja zavest, tam si ti, ker JAZ SEM je vsepovsod.

 

Vir:Iz učenja o Mogočni Prisotnosti JAZ SEM – božanskem v nas.

%d bloggers like this: