Nova energija, nova era, nov način..

” Jaz sem, ja, jaz sem čudovit, moder, neprimerljiv, sijajen, svet in kot ste verjetno ugotovili – ne Tobi. (smeh) Jaz sem Adamus Saint Germain in vi to niste. Dobrodošli v novo leto in če ste prisli do točke, ko o sebi lahko govorite tako kot jaz o sebi, je to resnično – čas razsvetljenja. Ko ti ni neudobno, ko si prilastiš krasoto in sijaj tako kot svojo razglašam jaz, ugotoviš, da to ni egoistično. Samo je.!! Ugotoviš, da se ti tega ni treba sramovat ali skrivat, da svetu razglasiš, da si sijajnost. Ti pa prav zdaj misliš, kakšen šok bi bil za družino in sodelavce,  ko bi vstopil in razglasil: Jaz sem tukaj! Jaz sem čudovit! Jaz sem, ki sem! Jaz sem veličastna, prav imenitna in velika, sveta sem, povišana in suverena in ti to nisi! (dosti smeha) Mogoče smo prišli do točke, šaumbra, morda je čas za sestop s starega kolovoza in, da stopiš na novo pot. Razglasitev moje sijajnosti mi da veliko zadovoljstvo. Zakaj ti ne razglasiš svoje čudovitosti? Bojiš se, kaj bodo rekli drugi. Morda pa bi to premaknilo nekaj energije, na dan prineslo nekaj oporekanja, povzročilo nekaj energijskih sporov. Mogoče je čas, da zapustiš staro pot in stopiš na novo. Da si sebe prilastiš do mere, ko ti ni nerodno reči, da si prav sijajna, da dobro izgledaš, da si bolj kreativna in imaš večjo domišljijo od drugih. Tako, vidiš, se pritisne na nekaj gumbov.  Ti pa se prihuliš dol v svoj stol, čes: “Saint Germain, nočem, da me najdeš, mojih nekaj napak. Zato bom kar šla.” Pa bom. O, pa bom.

Novo ero začenjamo, a dosti več od tega. Nova era se ne začne nadatum, ampak se razvija že tisoče let. A, se spomniš kako si jo pred 2000 leti pomgala prinesti na Zemljo? Razivjala se je in se razširjala in zdaj se pojavlja kot nova era. Imenoval jo bom Era zavesti. Sledi dobi Kristos, ki je bil čas prinašanja božanskega semena, začetkov in proces rojevanja integracije tovjega človeškega vidika in drugih vidikov. Zdaj gremo zavestno v realizacijo te integacije. V realizacijo, da ti resnično si Bog. Da tudi ti si Bog, da ti si Bog. Nobene potrebe ni več po ločevanju skromnega človeka, ki zdaj to bere, od mogočne sijajnosti vsega, kar ti si. Če želiš razumeti kdo ti si, se znebi starih zamisli o bogu. Znebi se predstav o moškem bogu. Moram ti povedati, da bog ne ve vsega. Bog noče vsega vedeti. Znebi se predstave o bogu, ki sodi ter milost in podporo deli le izbrancem. To niti slučajno ni bog, ampak virus energije, ki je zakrnel in izkrivljen in kvari človeško zavest. In to je to, kar častiš. Ta miselnost uničuje vzorec božanskega človeka.

Vstopamo v novo Ero. Začnimo jo zdaj. Ero uresničitve resničnega sebe. Ne, da svoj božanski vidik odlagaš v eno drugo dimenzijo ali prostor. Prinesi ga prav zdaj sem, povabi ga prav sem, prav zdaj. A brez starih predstav, kaj naj bi to pomenilo. Nekateri mislite, da pojav božanskosti pomeni nenadno jasnovidnost. Da nenadoma delaš to, kar lahko delam jaz – spreminjaš kamen v zlato. Da vse veš, da te vsak časti in spoštuje in da na oltar.To je zelo stara predstava o bogu.O vsevednem bogu, ki lahko naredi vse. Tudi to lahko prav zdaj spustiš skozi vrata. Božanskost je občutljiva, a obstojna. Božanskost je nežna. Gore lahko premika. Modrost božanskosti presega modrost uma, a nič ne razume tvoje intelektualne narave. Ni ji mar za tvoj intelekt, ne želi ga poznat. Njen največji sovražnik je um. Največja blokada prihajajoče božanskoti sta umovanje in logika v zvezi z življenjem. Razum in logika imata svoj prostor v 3D realnosti, pri uporabi računalnika, pri pisanju programske opreme. Nobenega mesta pa nimata pri ugotavljanju globine in narave tvoje duše. Nimata ga. Nimata. Preko vsega tega se premikamo v Novo ero, v Ero zavesti, ki se dogaja. Prav zdaj se dogaja. Občuti!

Obstajajo energije, ki te želijo zadrževati, rade bi da ostaneš v starih ciklih in vzorcih. Te energije so tvoje – tvoje omejitve, pričakovanja, strahovi te držijo nazaj prihajajo od drugih ljudi, nazaj te drži masovna zavest. Te energije nikomur ne pripadajo, tudi zarota niso. Je samo kolektivna zavest. Je energijski bazen, katerega del si. Ljubi te in ne mara, da bi šla, preprečila bi rada, da bi videla preko nje. Nazaj te držijo energije iz nevidnih ravni.

Toda, če si gotova vase in volja, se lahko premikaš preko.

se nadaljuje…

 

 

%d bloggers like this: