Kako uresničiti prav vsako željo?

Ljudje smo elektromagnetna bitja. Ko spoznamo naravo delovanja, nam skritega mehanizma v polju ali etru, praznem prostoru, v katerega smo potopljeni, lahko upravljamo s sabo in dogodki. Polje v katerega smo potopljeni je eter. To je nam nevidna snov, lahko bi rekli prazen prostor med stvarmi, čeprav je eter tudi v nas in okrog nas in v predmetih.

Eter

je ta, ki shranjuje informacije. Informacije se vtisnejo v eter z namero. Najmočnješji vtis v eterični zapis naredi močna čustvena želja. Bolj ko je želja čista in močna, bolj se vpiše v eter in ker je eter nevtralen, ta želja teži k uresničitvi. Včasih podzavestno želimo nekaj drugega kot mi mislimo. V podzavesti so vzorci, ki so močnejši kot naša zavestna želja.

Podzavest

so vse naše navade, mišljenja, prepričanja, delovanje,.. Vse to smo dobili v podzavest z otroštvom dalje, nekaj pa smo tudi že prinesli iz prejšnjih življenj. V podzavesti so tudi vsa naša bolečinska jedra. Bolečinsko jedro, poenostavljeno povedano je to, kar te vrže iz tira, ko ti nekdo nekaj reče. Na primer: nekdo od bližnjih ti reče, da si len. In če tebe to zaboli, pomeni, da smo dregnili v center bolečinskega jedra.

Z ozaveščanjem takšnih in drugačnih vzorcev

S spreminjanjem svojega odziva na bolečinska jedra, s povezanim dihanjem, mi postopoma uravnovešamo in brišemo vzorce in se utirjamo na drugo pot. Na pot življenja kakršno si želimo, moramo začeti z iskreno željo in dvigovanjem vibracije. Trik delovanja eteričnih in kvantnih, nenadnih hipnih ozdravitev in uresničitev želja, je v tem, da se moramo počutiti tako, kot da smo to že dosegli. To je tudi bistvo vere. Verjamemo, še preden dobimo. Ni dovolj samo rečt verjamem, potrebno je delati na sebi, dvigniti vibracijo.

Ko imamo željo

na primer želim si nov avto. In bolj ko si ga želim, želja je močna, bolj si ga želim in bolj v eterični zapis podzavestno govorim: želim si avto in oddajam vibracijo da avta nimam. Ravno tako je pri bolezni: Želim si ozdravitve in bolj ko si želim, da bi bolezen šla, bolj sem fokurisam na to, da imam bolezen. Takšno vibracijo oddajam. To so subtilne ravni, na katere odgovarja vesolje eteričnih zapisov. In bolezen še kar je tu.

Kaj naredit? Delo na sebi

 1. Začeti povezano dihati, 15 minut, zjutraj in zvečer.
 2. Ozaveščati vzorce, ki me čustveno dotaknejo, mi ne odgovarjajo.
 3. Prepoznati vzorec in odreagirati drugače.
 4. Delati na lastnih prepričanjih. Podzavest ne ve, kaj je dobro in slabo. Ona sam odgovarja na našo vibracijo. In bo za nas pripeljala v življenje vse kar bomo zapisali. Podzavest je veliko močnejša od zavesti. In ko določeno stvar večkrat ponovimo, se to zapiše v podzavest. Enostavno si govorite to kar si želite, lahko v mislih: sem zdrava, sem uspešna, imam nov avto…To je vplivanje na eterični zapis, ki vam bo prinesel to kar govorite, mislite in čustveno želite.
 5. Nekateri pravijo, da je podzavesti potrebno odvzeti čas. Kaj to pomeni? Oblikovati stavke pravilno. Napačno je: ozdravela bom. To pomeni, da sedaj nisem zdrava in bom nekoč ozdravela. Oddajam vibracijo, da nisem zdrava. Govoriti si je treba: Zdrava se, zdrava sem,.. in ponavljati, dokler to zavest ne zapiše. To je tudi bistvo in srčika vere. Verjamem in dobim.
 6. V celici se v eni nanosekundi odvije 100.000 kemičnih reakcij. Kemične reakcije v eni celici se odvijajo s pomočjo biofotonov. Delci življenjske svetlobe so neke vrste komunikacijski sistem za naše telo. Ena sama celica komunicira z ostalimi celicami, ne glede na lokalnost. Vse je odvisno od koherence biofotonov. Koliko so biofotoni usklajeni med seboj. Več ko je uglašenosti na naravne frekvence, večja je koherenca v celici in dalje v organu in dalje v telesu. Vse je povezano med seboj.

Ohranimo Naravne frekvence v telesu

 • uživanje hrane, ki ni kemični tretirana ohranja naravno frekvenco.
 • voda, izvirska ali energizirana ohranj naravno frekvenco
 • meditiranje. Z meditacijo se naši energijski centri uravnovesijo in sprožijo koherenco, usklajenost. Meditacija je najboljši način prepoznavanja lastnih vzorcev in preseganje le teh. Z meditacijo se uravnovešamo na naravne frekvence.
 • Visoka vibracija pomeni svetlobo, radost, užitvanje življenja, sposobnost zaupati sebi, oddajamo vibracijo ljubezni in ne poznamo strahu. Smo samozavestni.
 • Nizka vibracijo pritegne strah, bolezni,..nizka vibracija so občutki sovraštva, ljubosumja, jeze, žalosti, občutki žrtve, ogovarjanje,..
 • Jejmo živo, svetlobno hrano. Rastlinska hrana, ki jo utrgamo na vrtu ali na drevesu ima veliko biofotono, živosti, svetlobe. Ti biofotoni so občutljivi na vidno svetlobo. Ko rastlino odtrgamo, se biofotoni hitro uničijo. Kadar hrano kemično obdelujemo, pa zagotovo naredimo hrano mrtvo. Mrtva hrana ne hrani našega svetlobnega telesa. Naše telo je neprenehoma utrujeno, ker nam manjka svetlobne hrane.
 • Hormonski motilci – aditivi v hrani, različni škodljivi konzervansi, vse to zmeša naravne frekvence v telesu in dela zmedo na celičnem nivoju. To je vzrok vsake bolezni. Porušeno ravnovesje naravnih frekvenc.
 • Poleg hrane rušijo naravne frekvence v telesu tudi naše misli, besede in čustva. Čustva nizke vibracije rušijo harmonijo.

 

Problem je, ker se ljudje tega ne zavedamo. Pomislimo, kolikokrat smo delovali, ko nas je nekaj čustveno pretreslo in smo v afektu razočaranja ali jeze nekoga “prekolnili”. Po zakonu etra in zakonu delovanja zavesti, smo to dobili nazaj, preko svojih otrok ali bližnjih ali sebe. Ker se globalna vibracija pospešuje in zvišuje se vse to še hitreje manifestira.

Kdo je odgovoren za prenos informacij v etru? V etru (to je zunaj nas in tudi znotraj nas – kemične  reakcije v telesu) so odgovorni za prenos informacij svetlobni delci, imenovani biofotoni. Biofotoni so svetlobni delci, kateri nosijo življenjsko svetlobo. (bios-življenje, phos-svetloba). Biofotoni so svetlobni delci, katere so biofiziki na inštitutu za raziskovanje biofotonike, našli v naših celicah. Natančno v verigah DNK. Biofotoni imajo obliko šestkotnika in sevajo šibko svetlobo, na nam nevidnem elektromagnetnem valovnaju, tik nad našo vidno vijolično svetlobo, na frekvenci 380 nanometra. Naša vidna svetloba od rdeče do vijolične ima em valovnaje od 800 do 400 nanometra.

To šibko svetlobo so znanstveniki posneli s kirlianovo kamero in odprla se je povsem nova znanost, katera bo v prihodnosti omogočala veliko prej ugotoviti, kje v telesu se bo razvila bolezen.

 

%d bloggers like this: