Zavest je orodje za spremembo nesreče v srečo, neupseh v uspeh, bolezen v zdravje,..

Svet se nahaja na pragu nove zavesti, nove moči in novega zavedanja samega sebe. Prejšnje stoletje je prineslo enega največjih materialnih napredkov v zgodovini. To stoletje bo prineslo napredek na mentalni in spiritualni ravni.

Fizika je materijo razcepila v molekule, molekule v atome, atome v energijo. Naj nekdo pojasni kako razcepimo zavest?

J.A. Fleming je rekel: ” V svojem bistvu ostaja energija uganka, z izjemo, da lahko vidimo njeno pojavljanje, kar označujemo kot funkcijo zavesti ali volje.”

Najmočnejše sile v naravi so nevidne, tudi v človeku je nevidna, mentalna in duhovna sila, najmočnejša. Udejanja se skozi proces mišljenja.

Vsaka misel aktivira določeno telesno tkivo, dele možganov, živcev in mišic, kar povzroči konkretno telesno spremembo v zgradbi tkiva. zato je nujno, da se osredotočimo na tisto kar želimo.

To je postopek, s katerim spremenimo neuspeh v uspeh.

Spoznal boš, moraš spoznati, da stojimo na začetku novega dne, da so možnosti tako čudovite, tako sijajne, tako neskočne, da delujejo neresnično.

Zavest je moč

Na vsaki ravni bivanja velja, da vodi več k še več in da izguba k še večji izgubi. Um je ustvarjalen in ustvarja kakršna je notranja naravnanost. Notranja naravnanost je odvisna od tega kaj mislimo. Vsaka moč, uspeh, premoženje je odvisno od tega kaj mislimo.

Največja avtoriteta na področju delovanja in upravljanja z zavestjo je jasnovidni ruski znanstvenik akademik matematike, mehatronike dr.Grigorij Grabovoj. Več o njemu lahko preberete tukaj

https://krearti.org/2015/10/07/upravljanje-z-dogodki/#more-853

%d bloggers like this: