21 pravil za uresničitev želja

več življenjske energije za celo družino

Misli Abraham Hicks 

Temeljno pravilo, ki vam bo pomagalo: Če ste prepričani, da je nekaj dobro in to delate, vam to koristi. Če ste prepričani, da je nekaj slabo in to delate, vam to zelo škodi.

 • Ne ustvarjate z dejanji ampak z mislimi. Vsaka misel je vibracija, ki jo oddajate v okolje. Ne morete dobiti nečesa s čimer niste vibracijsko usklajeni. Torej, hvalite tiste, ki so našli obilje. S hvaljenjem njihovega obilja boste sami našli pot do svojega. S preklinjanjem njihovega obilja pa sebi ne dovoljujete do njega. Tak je zakon –  tak je mogočni zakon.
 • Nihče, ki je povezan z izvorno energijo, ne bo ranil drugega. Prav zanimiva stvar: več krivic, več nevšečnosti in več nesreče je projecirano na druge v imenu pravičnosti, v imenu spoštovanja zakonov, v imenu religije kot vse ostale stvari skupaj. Z drugimi besedami, ne obremenjuj se z njimi.
 • Ko ste v vibracijski harmoniji, vaše telo proizvaja vse kar potrebuje, da je v popolnem ravnotežju.
 • Ko nas ljudje sprašujejo kako dolgo traja, da se nekaj manifestira, pravimo: ” Traja tako dolgo kot potrebujete, da odstranite odpor. Lahko je to 30, lahko 40 ali celo 50 let, lahko pa  je naslednji teden. Lahko tudi jutri popoldne.”
 • Otroci želijo svobodo! Vsak njihov delček iz Izvora pravi: “Ti si svoboden. Ti si tako svoboden, da na vsako tvojo misel odgovori celotno vesolje.” Zavedajoč se tega, z vsakim poskusom omejevanja nasprotuješ zakonom vesolja.  Svojim otrokom moraš dopustiti, da so svobodni, saj je celotno vesolje temu prilagojeno. In karkoli delaš v nasprotju s tem, te privede le do obžalovanja.  Ne moreš zadržati tega, kar se ne da zadržati. Nasprotuje zakonu.
 • Merilo za uspeh v življenju niso stvari. Ni denar ali lastnina — je absolutno količina radosti, ki jo doživljaš.
 • Hrepenenja se pojavljajo. Tu je osnovno pravilo o prehranjevanju ali o investiranju ali o čemerkoli: Če impulz prihaja iz radostnih misli, ob katerih se počutiš dobro, jim sledi. Če impulz prihaja iz neprijetnih misli, ob katerih se slabo počutiš, jim ne sledi.
 • Ne delaj ničesar, kar si resnično ne želiš! Ohranjaj dobro razpoloženje. Seži po misli, ki ima najlepše občutke … in opazuj kaj se dogaja.
 • Negativna čustva so znak vašega odpora, medtem, ko so pozitivna znak vašega dopuščanja. Oboja so na istem metru: dopuščanje; odpor. Dopuščanje; odpor.
 • Nihče ti ne more ničesar vzeti ali dati. Vse prihaja k tebi na temelju tvojih vibracij.
 • Mi prakticiramo zakon dopuščanja.  To pomeni, da segamo po misli ob kateri se počutimo najboljše, ne po misli, ki je resnična in ne po misli, ki odraža dejansko stanje. Govorjenje o tem kako je, te samo zadržuje tam kjer si. “Prekleto, povedal bom tako kot je. Povedal bom tako kot je, saj vsi pričakujejo, da povem tako kot  je.” Govori tako kot je, če ti je všeč tako kot je. Če pa ti ni všeč tako kot je, potem povej tako kot si želiš.  Če boš dovolj dolgo govoril tako kot si želiš, boš začel čutiti tako kot si želiš. In ko boš začel čutiti kot si želiš, bo tako kot si želiš.
 • Ko si postaviš finančni cilj, ne gre le za širitev tebe, gre za širitev vseh, ki so povezani s tem. Z drugimi besedami, ta cilj kreira novo jedro, ki omogoča mnogim, da začnejo rasti s teboj. To je veliko večje kot finance.
 • Radi bi govorili o svobodi: To je vibracijsko vesolje. Edini Vir, ki teče, je Vir blaginje. Tako v fizičnem, kot v nefizičnem svetu smo vsi svobodni, da lahko dopuščamo, da blaginja teče k nam in skozi nas. Lahko pa ji tega ne dopustimo. Vse je naša izbira.
 • V želji, da bi kontroliral ostale privlačiš še več tega, kar se ti zdi potrebno kontrolirati! Tja kamor si želiš, ne moreš priti z nadzorom.
 • Ne moreš biti zaskrbljen za nekoga in ga imeti rad istočasno. Večina ljudi je čustvo zaskrbljenosti zamenjala za ljubezen. Mislijo, da zaskrbljenost za nekoga pomeni, da ga ljubijo.
 • Ne obstaja izvor teme, obstaja samo izvor svetlobe. Tema je samo znak, da ne dopuščate svetlobe v vaš svet. Dopuščajte, sprejemajte brez odpora. Vse in vsakogar.
 • Ko vam srce poje, ste povezani z Izvorno energijo. Takrat dopuščate, da k vam teče blaginja. Ko vse sprejemate brez odpora, dopuščate blaginjo. Ko kričite na koga, je ne. Ko se počutite ogrožene, je ne. Ko ste zaskrbljeni, je ne.
 • Nekdo, ki je povezan z Izvorno energijo, je močnejši kot milijon ljudi, ki niso. Dva, ki sta harmonično osredotočena in povezana z Izvorno energijo povzročita soustvarjalno prizadevanje, ki se ne more meriti z ničemer v Vesolju.
 • Z vajo v ‘dobropočutju’ bo sčasoma dobro razpoloženje postalo vaša vodilna vibracija. In ko boste vaše zadovoljstvo povezali s služenjem denarja, se bosta združila v perfektnost, ki bo obogatila oba.  Ne obstaja boljši način služenja denarja, kot da delate to, kar vas veseli. Denar lahko teče v vaše življenje po neskončno poteh. Ni izbira posla tista, ki omejuje dotok denarja — ampak izključno vaš odnos do njega.
 • Nikoli se ne soočaj z realnostjo, razen če je realnost pot, ki si jo želiš.
 • Ko prosite, vam je dano. Vsakič, brez izjeme. Vi ste ljubljeno bitje, ki si zasluži najboljše stvari – vendar potrebujete samoprepričanje preden si dovolite dobre stvari. Kar mislim in kar čutim je vedno usklajeno s tem

 

%d bloggers like this: