Kvantno vesolje ustvarja zmedo

Znanost fizike pravi: Vesolje je  “materialni stroj” sestavljen iz posameznih, fizičnih atomov, kateri se popolnoma podrejajo zakonu Newtonske mehanike. Edino delo fizikov je izpopolniti merjenje.

Na pragu 20.stoletja se je razvil novi tip fizike, katerih misija je bila raziskati odnos med energijo in strukturo materije. Potem so fiziki zapustili svojo vero v newtonsko, materialno vesolje, ker so ugotovili, da vesolje ni sestavljeno iz materije, ki lebdi v praznem prostoru, pač pa od energije.

Kvantni fiziki so odkrili, da so fizični atomi narejeni od vrtinca energije, katera se neprekinjeno vrti in titra. Vsak atom je poleg tega, da oscilira, rotira tudi seva energijo.

Vsak atom ima lasten energijski podpis (oscilacijo)  in atomski sklopi skupaj sevajo lastne energijske vzorce, po katerih se jih lahko prepozna. Na ta način ima vsaka materialna struktura v vesolju, uključujoč vas in mene, seva edinstven energijski podpis.

Da je teoretično mogoče opazovati sestavo enega resničnega atoma z mikroskopom, kaj bi videli? Predstavljajte si vrteči se oblak prahu peska v puščavi. Sedaj odstranite pesek in pah iz oblaka. To kar vam ostane je nevidno, tornadu podoben vrtinec. Tako kot pesek v oblaku vrtečega vtinca, brezmejno majhni kvarki in fotoni ustvarjajo strukturo atoma. Če bi se popolnoma približali površini atoma, bi on izginl. Ne bi videli ničesar. Če bi se fokusirali na popolno strukturo atoma, bi vse kar bi videli, bi bila fizična praznina. Atom nima fizične strukture – atom je prazen!

Atomi so sestavljeni od nevidne energije, a ne od otipljive stvari.

Torej v našem svetu se materialna stvar pojavi iz ničesar. To je res čudno, ko malo pomislite. Na primer, vi držite v roki knjigo, katero berete. In če bi se fokusirali z elektronsko mikroskopsko aparaturo na stvar te knjige, bi odkrili, da ne držite ničesar.

Kvantno vesolje ustvarja zmedo.

Poglejmo bližje “sedaj ga vidiš, sedaj ga ne vidiš” to je narava kvantne fizike.

“Materija se istočasno definira kot trdna stvar in kot nematerialno polje sil (val). Ko znanstveniki proučujejo fizično naravno atoma, kot sta masa in teža, atomi izgledajo in se obnašajo kot fizična materija. Ko se isti atomi opisujejo v kategoriji električnih potencilaov in valovnih dolžin, pokažejo naravo energije (valovanja). ” Hackermuller, et.2003, Chapman, et.1995; Pool 1995)

Dejstvo, da so energija in materija eno in isto je prav to kar je Einstein ugotovil. Einstein je razkril, da ne živimo v vesolju oddvojenih fizičnih predmetov, ki razdvajajo prazen prostor. Vesolje je ena, nedeljiva, dinamična celina v kateri so materija in energija tako prepleteni, da se jih ne more opazovati kot neodvisne elemente.

Zavest daje osnovno strukturo in obnašanje materije. Tudi po odkritju nastanka kvantne fizike, se študente medicine in biologije uči, da opazujejo telo kot fizični stroj, ki funkcionira po newtonskih načelih.

Torej, kvantno opazovanje materije odkriva, da je vesolje celina sestavljena od soodvisnih energetskih polj, katera so prepletnea v mrežo interakcije. Biomedicinski znanstveniki so posebno omejeni, ker ne prepoznajo ogromno kompeksnost interakcije izmed fizičnih delov in energijskih polj kateri ustvarjajo celoto.

Spoznal sem  naravo kompeksnih povezav med materijo in energijo. Očitno je, da biološke motnje nastanejo zaradi napake v komunikaciji znotraj kompleksnih energijskih poti v telesu. Človek ima v telesu informacijsko mrežno strukturo.

Mapiranje te informacijske strukturne mreže v telesu , pravi, da z vplivanjem na eno pot, hkrati vplivamo na vse strukture v telesu. Ugotavlja se, da farmacevtska zdravila, ki se izdajajo na recept, predstavljajo nevarnost. Ko se v telo vnese zdravilo, da bi se zdravilo nepravilno funkcioniranje enega proteina, to zdravilo neizbežno deluje najmanj na še en protein, a verjetno še na mnoge druge proteine.

Vprašanje neželenih učinkov zdravil: Na primer, kadar se predpiše zdravilo, da se popravi napaka v signalni poti srca, se to zdravilo s krvjo prenese na celo telo. V kolikor možgani uporabljajo signalne poti, to zdravilo za srčno signalno pot, lahko nehote vplivajo in spremenijo funkcioniranje živčnega sistema.