Obilje je vibracija, ki jo oddajam

Trema in obilje sta različni stanji notranje zavestnosti. Kako do obilja in odpraviti tremo?

Trema to so misli, kaj si drugi mislijo o vas. Prenehajte misliti, kaj drugi mislijo o vas. Recite si: “Pa kaj? ” Morate vedeti kdo ste. Kaj si drugi mislijo o vas ni pomembno.

Besedo obilje povezujemo z materialnimi dobrinami. In v naši predstavi je obilje to, da imamo polno materialnih stvari, denarja, avto, vikende,.. Toda tukaj je obilje mišljeno  kot vibracija, notranje stanje, počutje, čustva, ki jih doživljamo.

Obilje je stanje doživljanja življenja. Obilje je vibracija, ki jo oddajam. Obilje lahko doživljam tudi, če nimam vseh teh materialnih stvari, za katere ponavadi mislimo, da jih moramo ljudje imet, če želimo živeti v obilju.

Če niste na vibraciji obilja, ga ne doživljate.

Vse se začne z globokim prepričanjem: “sem kraljica manifestiranja obilja. Denar ni potreben. Odprite se, da obilje obstaja. Stvari lahko dobivate. Denar vam bo podarjen.

Znanstvena potrditev je, da je vse v vibraciji. Visoka vibracija lahko uniči nižjo vibracijo.

Vsak dan posebej si recite: “Stvari se vedno odvijajo za moje najvišje dobro.”

Tako ostaneš na visoki vibraciji. Vi ne vidite širše slike, zakaj se vam nekaj dogaja, čeprav izgleda kot težava.

Ponavadi se raje pritožujemo, kot da spremenimo stvari. Sebe moramo imeti radi.

Vprašajte se: “Kaj bi nekdo naredil, če bi imel sebe zelo rad? In počakajte na vaš notranji odgovor, ki vam bo rekel: “Popil bi čaj, zjutraj bi naredil pozdrav soncu, telovadil bi,..” Globoko v duši se vi imate radi. Ne bi reagirali na prepir. Brali bi knjigo… Vprašajte se vsak dan in videli boste, odgovor bo prišel, slišali boste. Mogoče ne takoj, toda čez dan vam bodo prišle misli.. Poslušajte ta glasek – notranji. In malo po malo poslušajte ga.

Notranji opazovalec

Notranji opazovalec je zavestnost. Kdor nima zavestnosti je duhovni dvig lahko nevaren. Če imamo slabo notranjo zavestnost, potem nastopi v ospredje ego. Sledi vse več “hudič” dogodkov. Če imamo zavest ali pozornost vedno izven sebe, nismo zavestno v telesu, potem se turbulence povečujejo..

Kako usmerjati pozornost nase?

Z odločitvijo in meditacijo, s samoopazovanjem svojih misli, čustev,.. Ko si zavestjo v hari – področje okrog popka, imaš dostop do energije. Od prve do tretje čakre je energija, ki upravlja z materialno realnostjo. Tu upravljamo. Hara je portal prek katere potegneš energije, če jo poznaš. Je energijsko zelo občutljiva. Zato je priporočljivo dihanje skozi Haro.

Tu je tudi ego, ki ima ujete veliko čustvene energije. Vsa prepričanja tvorijo ego. Močnejši ko je ego, manj je zavestnosti. Na primer, napeta ramena – to je ego. Energijo moramo imeti v Hari. Sproščena ramena, fizična sproščenost, dihanje v Haro. Bolj ko to zavestno delamo, bolj se spreminja odnos.  Napetosti nam preprečujejo, da bi čutili pravi odnos telo-zavedanje, ne telo-občutki.

Sposobnost zaslužiti denar

Sposobnost zaslužiti denar se nahaja v 3.čakri (hara-energija okrog popka), sposobnost obdržati denar pa je v 1.čakri ( rdeča barva, energija okrog trtice). Prva čakra je energija instinktov. Napake in blokade v prvi čakri zrcalijo naša prepričanja, ki jih zrcalimo v svet.  Ta prepričanja se zgodijo že v otroštvu. Na primer, da ste bili kot otrok zelo radovedni in se vam je zgodilo nekaj, kar vas je prestrašilo. Na primer, da vas je ugiznil pes, ko ste se želeli igrati z njim. Če vaša okolica odreagira prestrašeno na to, potem boste vedno se v življenju bali psov. Strah ste povezali s psi. Če bi v trenutku, ko ste se ustrašili psa mama samo objela in z mirnostjo povedala, da je vse v redu. Potem se strah ne bi zapisal v 1.čakri. V tej čakri so vse energije, ki so povezane z zgodnjo varnostjo. Tudi ko otrok zboli mu mama lahko pomaga z objemom, da dobi občutek varnosti. Na ta način se telo uči obnavljat. Glede denarja, otrok vidi od staršev, da je denar neki slabega. Starši se pritožujejo (“jamrajo”) in otrok dobi informacijo, da je to tako. Ta prepričanja se zapišejo v prvi čakri. To je energija, ki jo je potrebno s svežo energijo z etra prebiti. Sveža energija z eterske ravni daje nove ideje, je polna informacij.

Poskrbi za ozemljevanje

Sposobnost ozemljevanja je zelo pomembna pri duhovnem razvoju in pri delu z energijami. Če nimaš te stvari, te vsaka stvar, ki je nisi navajen spravi v stres. Na ta način se nezavedno braniš energije. Hara je energija življenja. Kako boš šel v življenje, če ne znaš stvari, ki te čakajo ozmeljiti? Ker nimamo dobrega ozemljevanja, se potem nezavedno branimo te energije. Potrebno je energijo pridobiti iz Hare in se naučiti ozemeljevati. Potem se vse zgodi samo. Prideš v cono tao polarizacije.

Kaj narediti, ko te je strah?

Preusmeri energijo v nekaj drugega. Strahovi? Se dolgo borite proti njim? Potrebni so kvantni pristopi, ki govorijo o fokusu.

Fokus na praznino

Naša 3D realnost ima zakonitost, da s svojo pozornostjo dajemo energijo. S fokusom moramo iti ven iz 3D realnosti. Nekam, kjer ne bomo fokusirani na predmet, objekt, subjekt; ampak na točko, kjer bomo energijo dobivali. Govorijo, da je energija povsod okrog nas, samo priklopit se moramo na njo. Energija je v praznem prostoru v praznini. Ko te je strah se fokusiraj na praznino  (na prazen prostor okrog predmetov). Tako boš v stiku z energijo. Ta energija bo naredila svoje v razmerju s strahom. Strah bo upadel. Vi boste vedeli, da imate recept, da strah obvladate.

Kaj pa srce in držanje zavesti v srcu?

Če imaš zavest v glavi, deluješ samo v okvirjih znanega. Primerjaš s podatki, ki so znani v tvoji glavi. Ne moreš ustvariti nekaj novega, ni kreativnosti. Se težko kam premakneš.

Če želimo ustvarjati z ustvarjalnimi idejamo je potrebno imeti zavest v srcu (4.čakra) Logično. Toda, z materialnimi stvarmi pa upravlja naša energija prvih treh čaker.

Mi pa živimo v 3D realnosti. Vprašajmo se, ali so čustva, ki jih izkušamo v srcu res naša? Kaj je treba naredit? Mi smo naučeni, da imamo neka merila, ki smo jih povzeli iz okolice, prijateljev, staršev,.. Na primer, da odraščaš v okolju, ki bo obsojala črnce. Potem, ko bomo odrasli, bomo tudi mi sami gledali na črnce kot na nižjo raso. Kot odrasli bomo čutili odpor do njih. To so programirana čustva. Mi smo z vsem programirani.

Hara je cona življenja

Kdaj resnično lahko izkušaš čustva? Takrat ko si z zavestjo v Hari. Takrat nisi vpet na naučeno. Hara je cona življenja. Ni cona tistega kar je znano. Ko si v coni tistega kar je znano, deluješ samo v okviru programov. Ko si v coni življenja, se začno dogajat nove stvari. Nekaterim potem uspe odpreti srce. Postanejo zelo senzibilni, toda če nimajo spodaj (prve tri čakre) energijske podpore? Kaj se zgodi? Človek se počuti še večja žrtev. Še bolj čuti kaj ne “štima”, toda ne more nič naresti. Ta povezanost z energijo ozemljevanja je zelo pomembna.

Iz srca sevaš energijo. Srce nima funkcije zbiralca energije. Ti moraš imeti energijo v prvih treh čakrah, da lahko sevaš energijo iz srca. Sposobnost ozmeljevanja energije je onemogočena, če ni povezanosti s prvimi tremi čakrami.

Bioenergija pri terapevtu

Ko imamo težave obiščemo bioterapevta, ki dodaja unvierzalno energijo iz etrske ravni. Dodaja svežo energijo, ki je filtrirana preko njega. Sedaj je odvisno kako je on prečiščen.

Naše težave so ponavadi meta programi. To pomeni, da se težave s katerimi se srečujemo, odražajo na več različnih področjih. Tudi če brebijemo strah, se potem zopet postavi nazaj. Če si dobil dovolj energije, se aktivirajo samoozdravitvene sposobnosti.

Meditacija in vaja zavestnosti pomaga pri odpravljanju ujetih energij.

Z dodajanjem energije in ozaveščanjem problemov sprostiš ujeto energijo. Tako dobiš energijo nazaj.

Kaj pa kvantne metode?

To so metode, kjer načeloma terapevta ne zanimajo težave. Tu gre za zdravljenje brez omejitev. Pri teh metodah je bistvo to, da vse že je narejeno. Postaviš namen in že je. Tako deluje narava kvantne zavesti.

Klienta ne moreš pustiti, da kar gre. Določene slabe navade, ki jih imamo ljudje moramo ozavestiti, prepoznati. Sicer se stalno počutimo slabo – imamo ujeto energijo.

Hipno ozdravljenje

Kaj narediti, če vemo da imamo ujeto energijo? Navade razvijati naprej. Pri nekontaktnih metodah gre za veliko procesiranje. Če se neka bolečina (ujeta energija) sprocesira samo napol, se potem pojavi drugje.

Hipna ozdravitev je mogoča s kvantnimi metodami. Fokus na rezultat. Toda pri teh metodah dela problem ego. Ko se vplete ego se proces zaustavi. Ponavadi so osebnostne spremembe težje, kot fizične, pri teh metodah. Poskrbeti moramo za pretočnost spodnjih čaker in ozmeljevat probleme. Problem prepoznati in ga v mislih poslati materi zemlji. Za njo potem naš problem pomeni hrano, kot kompost za vrt. Mati Zemlja je sposobna naše teževe, probleme, bolezni, ujeto energijo “predelat “.

Kvantne metode zdravljenja

Torzijsko polje je polje, kjer so mogoča hipna ozdravljenja.  Toda pri teh metodah je potrebno veliko dela na sebi. Na prepoznavanju ujetih energij in fokusiranja na praznino. S praznino delaš torzijsko polje v katerega postaviš namen. Z meditacijo in zavesnim dihanjem se ustvarja torzijsko polje.

Meditacija in vizualizacija

Preko meditacije človek lažje prepoznava svoje ujete energije. Če smo na primer nesigurni v sebe, potem se bomo obremenjevali z vpašanjem kaj si drugi mislijo o meni? Vprašajte se zakaj to mislite? Kdo me je v to prepričal? V meditaciji se vprašajte. V meditaciji postanemo zavestni sebe.

Potrebno je meditirat in vizualizirat. Če vas je na primer strah javnega nastopanja. Si v meditaciji predstavljajte kako stojite pred ljudmi in kako predavate. Tako izzovete reakcijo.

Trema to so misli, kaj si drugi mislijo o vas. Prenehajte misliti, kaj drugi mislijo o vas. Recite si: “Pa kaj? ” Morate vedeti kdo ste. Kaj si drugi mislijo o vas ni pomembno.

Recite si: Pa kaj?  Česa vas je strah? Niso vsi na začetku dobri. Fokus spremenite na to kar želite. Ni čarobne palčke. Delajte na sebi. To je potovanje.

 

 

 

%d bloggers like this: