Fizika zavesti

Raziskovanje fizike zavesti je nadaljevanje dosedanje klasične in kvantne fizike. Čeprav velja prepričanje, da je fizika zavesti nova in mlada znanost, to ni res. To je najstarejša znanost. Njeni temelji so v teoriji joge. Z razliko od klasične in kvantne fizike, s fiziko zavesti ne moremo, da manipuliramo, niti je ne moremo Proučevati od zunaj. Ona je izraz našega bistva ali osebnosti. Zato je Nikola Tesla bil naravni jogin in meditant. Zato ni uspel, da jo predstavi in navzven podeli z ljudmi . Njena realizacija je puščena za prihodnost, ko bo dovolj ljudi prebujenih, da bodo dosegli kritično maso. Zakoni fizike zavesti se ne morejo ozavestiti in realizirati izven človeka – čeprav so to enake zakonitosti po katerih obstaja univerzum, ker je človek mikrokozmos.

Toda zaradi tega jo vsak lahko realizira v sebi. Zato je ona drugo ime za človekovo prebujenje. Nauk o človekovem prebujenju nam je dal Budda pred 2500 leti. Ta znanost fizike zavesti ima svojo osnovo v fiziki torusa.

“Vesolje je polno skrivnosti – v tej točki časa našega razvoja je to razburljiv čas, za živeti.  Kajti, odkrivamo pravo naravo naše realnosti, hitreje, kot kdajkoli prej…..”

Nassim Haramein, fizik, raziskovalec duhovne znanosti

“Piramida je instrument, katera nam omogoča obvladati bariero smrti. Potreben je razvoj notranjih resursov, razvoj zavesti. Energija, ki jo generira piramida oddaja energijo večnosti. Z notranjim razvojem se tudi mi usklajujemo na to energijo večnosti, ki ni podvržna smrti. Piramide so pri tem procesu nujno sredstvo. Piramide so tudi sredstvo za zaščito različnih neharmoničnih energij.”

Dr.Valerij Uvarov